BESTEL DIRECT

Kwaliteit in het Team

DE INGREDIENTEN VAN EEN KWALITATIEVE GRILROOM

Een kwalitatieve grillroom is meer dan een keuken en een kok. Bij Derwish Zuidlaren geloven we in de kracht van mensen. Door een team samen te stellen, allen met individuele kwaliteiten, maar met de gezamenlijke passie voor de bereiding van voedsel en gastheerschap beogen we het de grillroom als begrip naar een hoger niveau te tillen. De basis zijn onze mensen; wanneer zij gemotiveerd en uitgerust zijn met goed materiaal, dan begint pas de bereiding van onze gerechten

Bestel nu Online

Eigen smaak = meer smaak

HEERLIJK GERECHTEN MET EEN EIGEN SMAAK

Bij Derwish Zuidlaren willen we kwaliteit nastreven. Dat begint met goede ingrediënten. Zo kopen wij ons vlees alleen in bij bedrijven die net als wij hoge eisen stellen aan kwaliteit, waarbij de producenten en productieketen van het vlees herleidbaar zijn. Zo weten wij welke weg onze producten hebben afgelegd van levende have tot gerecht.

Een andere belangrijke pijler voor ons is hygiëne.  We streven er naar de schoonste grillroom te zijn en daar zijn we ook trots op. Want alles in een schone werkomgeving kun je kwalitatief eten bereiden.

Bestel nu online

BEZORGEN IS VERZORGEN

GOED ETEN HEEFT DE JUISTE TEMPERATUUR.

We kunnen het allerbeste eten bereiden, maar wanneer het eten koud op je stoep beland, zul je er niet van smullen. Wij weten hoe we onze verschillende producten bereiden en hoe lang we hiervoor nodig hebben. Binnen een bestelling stemmen we dit nauwkeurig af zodat je bestelling tegelijk gereed is. Door gebruik te maken van goede verpakkingswijzen en slimme aanrijroutes, weten we te verzekeren dat jouw bestelling bij Derwish op de juiste temperatuur bij jou thuis wordt bezorgd.

Bestel nu online

TROTS OP WAT EN HOE WE HET DOEN

WAAROM ZOU JE NIET DE BESTE WILLEN ZIJN?!

We zijn trots op wat we doen en vooral hoe we het doen. Dat laten we graag zien zoals in deze video. Het is misschien niet typisch voor een grillroom of pizzeria, maar wel professioneel en waarom zouden wij minder trots op ons werk zijn dan een techbedrijf? Wij hebben toevallig passie voor eten. Dus ja, waarom zou je niet gewoon de beste willen zijn?!

BESTEL DIRECT